Daan Westerink

Vanaf 2003 specialiseerde Daan zich d.m.v. rouwzorgtrainingen en cursussen als rouwdeskundige. Ze werkte ruim vijf jaar als woordvoerder, trainer, voorlichter en organisator van symposia en rouwzorgtrainingen bij de Landelijke Stichting Rouwbegeleiding.

Daarnaast deed ze bij Stichting Achter de Regenboog onderzoek naar manieren waarop westerse en niet-westerse kinderen en jongeren ondersteund kunnen worden na een ingrijpend verlies. Sinds de zomer van 2008 is ze eigenaar van haar communicatiebureau, en schrijft ze boeken en artikelen, en organiseert ze trainingen en symposia over rouw en verlies.

In november 2007 kwam het eerste boek uit van Daan Westerink, 'Leven zonder ouders', bij Uitgeverij Ten Have. Haar tweede boek, 'Leven zonder jou', over rouwende jongeren, is in de maak, en komt medio 2009 uit.

Daan verloor op 14-jarige leeftijd haar moeder; haar vader overleed toen ze 32 was. Ze werkte tien jaar als redacteur en gooide na de dood van haar vader het roer om. Daan  is getrouwd en heeft twee dochters.

Meer informatie over Daan: www.daanwesterink.nl

journalist en rouwdeskundige

journalist and bereavement specialist

Please publish modules in offcanvas position.