Contact

Voor informatie of contact kunt u mailen

Moeders zonder moeder

Ringbaan Oost 116 E

5013 CD TILBURG

06-29184594

 

Voor individuele begeleiding, workshops, themadagen, lezingen en ontmoetingsbijeenkomsten kunt u zich bij mij aanmelden. Het moeders zonder moeder netwerk, werkt met professionele ervaringsdeskundige/rouwdeskundige.

 

 

Donderdag 3 maart 2016 start er in Tilburg een moeders zonder moeder ontmoetingsgroep. Het verlies van je moeder(uiteraard ook van je vader) Heeft vaak zoveel meer impact dan gedacht. Uit eigen ervaring weet ik dat het heel erg helend kan werken en zelfs als prettig ervaren kan worden als je, jouw verhaal, vragen  en ervaringen kunt delen met lotgenoten. Moeders zonder moeder die begrijpen en herkennen wat het voor jou betekent om je moeder te moeten missen, nu jezelf moeder bent. Als waren er nog zoveel mensen die voor me klaar stonden ik voelde me vaak zo alleen en niet begrepen is een veel gehoorde uitdrukking van moeders zonder moeder. In februari start in Tilburg een nieuwe ontmoetingsgroep voor Moeders zonder moeder.

Herkenning en erkenning staan centraal tijdens deze bijeenkomsten.

Vooraf aan deze bijeenkomsten vraag ik je een vragenlijst in te vullen, zodat ik een duidelijk beeld heb van jouw situatie. Tijdens de bijeenkomsten komen een aantal thema’s aanbod en is er ruimte om jouw verhaal te delen. Er is ruimte voor een lach en een traan en voor nieuwe inzichten en ideeën. In eerste instantie plan ik 6 bijeenkomsten beginnend op dinsdagen of donderdagen in februari en maart en een terugkom bijeenkomst in Mei. De kosten voor deze 7 bijeenkomsten bedragen 190 euro p.p. . Maximaal aantal deelneemster is 6.

 

 

Please publish modules in offcanvas position.